Teadaanne 25.01.09

Töökoosolek

Järgmine töökoosolek toimub 10.02. kell 18:00 Farmaatsia Instituudis, Nooruse 1.
Ruum ja kava on täpsustamisel.

Võlglastest

Lähinädalatel korrigeeritakse liikmete nimekirju. Seega liikmed (täpsemalt 12) ja toetajaliikmed (10), kes te olete mõne aasta jooksul unustanud tasuda liikmemaksu ja ei ole reageerinud laekuri korduvatele teavitustele, siis teid suure tõenäosusega arvatakse selle protsessi käigus liikmete nimekirjast välja.

Kui sulle tundub, et jutt käib just Sinust, kuid sinuni ei ole jõudnud laekuri saadetud teavitused või lihtsalt ei ole vahepeal neid lugenud, siis ole hea ja kontrolli oma mailbox’i ning võimalusel kontakteeru ka laekuriga (näiteks juhul kui vastavasisulisi kirju ei ole kohale jõudnud). Kas või selleks, et me teaks, et liikmestaatuse lõpetamine on Sinu jaoks vastuvõetav. Niimoodi tagaselja on seda võrdlemisi ebamugav teha.

Info liikumisest

Kui su meili aadress on vahepeal muutunud, siis palun teavita sellest jooksvalt listi haldurit (hetkel robert@tyrs.ee). Nii saame olla kindlad, et info TÜRSiga seotud üritustest kindlasti jõuaks kõigi liikmeteni.

Registreerumisest ja raha maksmisest seoses üritustega

Osalustasusid üritustele üldjuhul(!) tagasi ei maksta, kui hiljem selgub, et üritusel siiski osaleda ei ole võimalik, kuna rahasid ei koguta kindlasti niisama ja mingist hetkest alates lähevad need niiöelda kinni investeeringutesse. Tegu on lihtsa organisatoorse nüansiga, millesse palume suhtuda mõistvalt. Loomulikult tuleb ette ka erandeid, kus raha tagastamine on võimalik, kuid need on siiski erandid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga